Komende vrijdag weer lichtjeswandeling!

Komende vrijdag is weer de jaarlijkse lichtjeswandeling van de VNC. Een gezellig en sfeervol evenement. Iedereen is welkom!

Meer informatie:

Waar: Informatiecentrum Nederlands Cultuurlandschap, Rijksstraatweg 174, Beek-Ubbergen
Wanneer: vrijdag 18 december, 17.00 uur – 20.00 uur
Toegang: gratis

Op vrijdag 18 december organiseert de Vereniging Nederlands Cultuurlandschap voor de tweede keer een sfeervolle lichtjeswandeling door de prachtige natuur rondom het Informatiecentrum. Doe je sjaal om, trek je handschoenen aan en wandel met ons mee!

Honderden lantaarntjes markeren de route van ongeveer anderhalve kilometer door het bos. Neem als je het leuk vindt je eigen lantaarn of lampion mee, of koop er een bij ons. Tot 19.00 uur kan je met de wandeling starten.

Ook verzorgt vanaf 18.00 uur jeugdkoor Smile een optreden bij het kampvuur en is er live doedelzakmuziek. De warme chocolademelk en gl├╝hwein staan klaar in de tent om je warm te houden! Verder zullen de miniatuurlandschappen van ons Informatiecentrum sfeervol verlicht worden, zodat je ze in het donker kan beleven. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig (maar een vrijwillige gift is altijd van harte welkom).

Belangrijk: de lichtjeswandeling is helaas niet geschikt voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn. Vanwege de beperkte ruimte verzoeken wij u de auto onder aan de Rijksstraatweg te parkeren.

Leave a Reply

*

captcha *